Προφίλ

Καλωσήλθατε στην ιστοσελίδα μας

Η επιχείρηση μας ιδρύθηκε από την οικογένεια Παζαρτζή το 1978. Δραστηριοποιείται στον χώρο των ακινήτων και παρέχει κάθε είδους υπηρεσία σχετική με το ακίνητο. Από τότε εώς σήμερα εδρεύει στην Ανατολική πλευρά της πόλης και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Ανάληψης, στην οδό Αναλήψεως 25.

Την επιχείρηση, από το 2000, διαχειρίζεται ο Παζαρτζής Βασίλειος, οικονομολόγος κάτοχος BA (Hons) in Business Studies (Marketing), The University Of Sheffield.

Όλα αυτά τα χρόνια έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο πελατολόγιο με αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης. Χαρακτηριστικά μας είναι ο επαγγελματισμός, η αξιοπιστία και οι προσωπικές σχέσεις που χτίζουμε καθημερινά με τους πελάτες μας.

Η πολύ καλή γνώση της αγοράς και η μεγάλη μας εμπειρία σε συνδυασμό με την σωστή προώθηση των ακινήτων που διαχειριζόμαστε, έχει ως συνέπεια τα άμεσα αποτελέσματα και τη διάρκειά μας στον απαιτητικό χώρο της κτηματαγοράς.

Σκοπός μας είναι να χτιστεί μια μακροχρόνια σχέση συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας βασισμένη στην ειλικρίνεια και το σεβασμό.

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας ακούσουμε και να σας συμβουλέψουμε για όποιο θέμα σας απασχολεί σχετικά με το ακίνητο σας. Θα χαρούμε να περάσετε προσωπικά από το γραφείο μας.

Με εκτίμηση
Παζαρτζής Βασίλης

Copyright © 2017 pazartzis.gr - All rights reserved. | Designed by Aneveno |