Υπηρεσίες

ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

ΑΓΟΡΑ/ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ
Βρείτε το σπίτι των ονείρων σας μέσα από έναν μεγάλο αριθμό ακινήτων που διαχειρίζεται το γραφείο μας. Αν είστε υποψήφιοι αγοραστές ή επενδυτές ή αν ψάχνετε για ενοικίαση ακινήτου, σας έχουμε τη λύση.Ελάτε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να αναζητήσουμε για εσάς το μελλοντικό σας ακίνητο.

ΑΝΑΘΕΣΗ
Είμαστε στην αγορά ακινήτων από το 1978. Με την πολυετή μας εμπειρία και έχοντας πολύ καλή γνώση της αγοράς, μπορούμε να εκτιμήσουμε το ακίνητό σας και να το προωθήσουμε με τον καλύτερο τρόπο για άμεσα αποτελέσματα.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
Το γραφείο μας μπορεί να αναλάβει την πλήρη διαχείριση του ακινήτου σας. Έχοντας γνώση των νέων τάσεων της αγοράς αναλαμβάνουμε βραχυπρόθεσμες μισθώσεις ακινήτων αλλά και πλήρη διαχείριση μακροχρόνιων μισθώσεων.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ
Εμπιστευτείτε μας να δημιουργήσουμε τον χώρο που ονειρεύεστε. Σε συνεργασία με επώνυμους μηχανικούς και διακοσμητές μπορούμε να πετύχουμε το ιδανικό για εσάς αποτέλεσμα.

ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΕΣ
Σε Συνεργασία με επώνυμους κατασκευαστές ακινήτων θα αξιοποιήσουμε το οικόπεδό σας με τους καλύτερους δυνατούς όρους για εσάς.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Τα έμπειρα συνεργεία του γραφείου μας μπορούν να καλύψουν όλο το φάσμα των εργασιών σε πολύ οικονομικές τιμές.

ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Σε συνεργασία με έμπειρους δικηγόρους και συμβολαιογράφους μπορούμε να βρούμε τη λύση σε όποιο ζήτημα προκύψει σχετικά με το ακίνητό σας. Ο νομικός του γραφείου μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμβουλή

ΕΚΔΟΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ
Η χρηματοδότηση μέσω δανείου μπορεί να είναι η λύση για να γίνει το όνειρό σας πραγματικότητα. Αναλαμβάνουμε την έκδοση δανείου με όρους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του κάθε επενδυτή. Υπάρχει συνεργασία με όλες τις εμπορικές τράπεζες για την ιδανικότερη επιλογή του δανείου σας.

Copyright © 2017 pazartzis.gr - All rights reserved. | Designed by Aneveno |